Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, sa kojim modelima venčanica ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu pravu!

Foto & Video Foto & Video
Kristali na Leđima

Unesite malo dramatičnosti u leđni deo venčanice! Pred vama je nekoliko primera haljina sa neobičnim leđima ukrašenim prelepim kristalima.

Foto & Video Foto & Video
Super Chic Kuma

Haute Couture kolekcija brenda Alexandre Vauthier nije ponudila pregršt venčanica, ali je zato prepuna modela, kao stvorenih za ultra kul seksi kumu!

Foto & Video Foto & Video
Arhitektura Sedamdesetih

Stephane Rolland gotovo uvek pronalazi inspiraciju za svoje modele u arhitektonskim formama. Njegova nova Haute Couture kolekcija nije bila izuzetak.

Foto & Video Foto & Video
Romantični Vremeplov

Romantika u punom zaletu je ono što modna publika, ali i buduće mlade, očekuju da vide na svakoj Valentino Haute Couture reviji. Upravo to je ono što smo i dobili!

Venčanje na Pisti

Venčanje na Pisti

Jean Paul Gaultier sa svakom novom kolekcijom ispriča po jednu priču. Njegova Haute Couture kolekcija za naredno proleće ispričala je priču o- venčanju.

Foto & Video Foto & Video
Delikatno i Prefinjeno

Retko kada naše buduće mlade pozivamo da se porede sa princezama iz bajki, ali nova Haute Couture kolekcija modne kuće Elie Saab inspiriše nas upravo na to- i sa dobrim razlogom!

Povratak u Budućnost

Povratak u Budućnost

Iz nove Haute Couture kolekcije brenda Christian Dior izdvajamo za buduće mlade formu koja podrazumeva istaknuti struk i dugačku bogatu suknju A-oblika.

Chanel Bajka od Papira

Od papirne bašte u scenografiji do šlepa venčanice na kom je 15 devojaka radilo mesec dana. Chanel Haute Couture kolekcija za proleće potvrdila je još jednom nenadmašnu veličinu ove modne kuće.

Foto & Video Foto & Video
Romantična Poezija Visoke Mode

Pogledajte maestralnu Haute Couture kolekciju kuće Giambattista Valli za proleće 2015, koja je juče predstavljena na nedelji visoke mode u Parizu.

Foto & Video Foto & Video
Versace Atelier za proleće 2015

Haute Couture Fashion Week počeo je u Parizu, sa sjajnom Versace revjom kao jednom od prvih prikazanih.

123456789101112