Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, sa kojim modelima venčanica ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu pravu!

Foto & Video Foto & Video
Seksi Mlada Posle 18h

Nakon ceremonije venčanja i fotografisanja, mnoge mlade vole da se presvuku u elegantnu seksi haljinu u kojoj će i dalje blistati, ali će se osećati komotnije i prirodnije. Kolekcija Zaca Posena za naredno proleće nudi upravo takve haljine!

Bajka od Čipke i Tila

Bajka od Čipke i Tila

Milanska dizajnerka Luisa Beccaria predstavila je danas na Fashion Week-u prelepu kolekciju haljina koje odišu ženstvenošću i elegancijom novog doba.

Mlada kao Balerina

Londonski dizajner Bora Aksu kreirao je novu kolekciju inspirisan baletom i papirnim lutkama. Delikatna ženstvenost ovih belih i puder roze modela će vas dirnuti na prvi pogled!

Marchesa Jubilarna Revija

Holivudski red-carpet favorit, Marchesa, krunisao je danas u Londonu svoj deseti rođendan sjajnom retro kolekcijom haljina! Saznajte više ovde!

Foto & Video Foto & Video
Video Venčanice

Venčanica u muzičkom spotu nije tako retka pojava. Pop zvezde često pevaju o ovom značajnom čiinu i velikoj promeni u životu, pa je zato i venčanje često ilustrovano u muzičkim spotovima. Odabrali smo neke od najzanimljivijih venčanica u muzičkim spotovima koje su postale kultna obeležja svog vremena.

25 godina glamura: Badgley Mischka

Juče je na njujorškoj nedelji mode održana revija brenda Badgley Mischka na kojoj je predstavljena kolekcija za proleće 2015. i ujedno obeležena 25. godišnjica rada ove modne kuće.

Tradicija Luksuza

Među ovim božanstvenim modelima španskog brenda Pronovias pronađite venčanicu iz svojih snova!

Spremne za kupovinu!

Spremne za kupovinu!

Došao je i taj dan! Ali, pre nego šte pođete u kupovinu venčanice pripremite se na pravi način uz ovih nekoliko saveta!

DIOR HAUTE COUTURE

DIOR HAUTE COUTURE

Prošlog meseca u Rodin Muzeju u Parizu prikazana je Christian Dior Haute Couture kolekcija za sezonu jesen/zima 2014/15. Kreator Raf Simons sjajno je ukrstio istorijske reference sa modernim, tražeći inspiraciju u Francuskom dvoru iz 18. veka i Edvardijanskim krojevima. Izdvojili smo nekoliko modela sa revije koji bi mogli da budu sjajan izbor za vaše moderno venčanje. Uživajte! 

‹ First23456789101112