Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, sa kojim modelima venčanica ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu pravu!

RIP Oscar de la Renta

Jedan od najcenjenijih i najuticajnijih američkih modnih i bridal dizajnera, Oscar de la Renta, preminuo je sinoć u 82. godini života. U čast njegovom životnom delu, danas se osvrćemo na njegove kreacije o kojima mlade širom sveta već decenijama maštaju.

Kaput za Mladu

Hladno vreme je definitivno stiglo u našu zemlju, a sa njim i pitanje "šta obući PREKO venčanice i ostati chic?" Ne brinite! Selektovali smo za vas modele kaputa sa catwalka koji će učiniti da izgledate stylish i sofisticirano tokom celog dana vašeg zimskog venčanja!

Foto & Video Foto & Video
J Mendel Bridal za 2015.

Dostojanstvene, elegantne, sofisticirane, a ipak tako jednostavne i pročišćene! Venčanice brenda J Mendel za 2015. su jednostavno prelepe!

Foto & Video Foto & Video
Vera Wang za Jesen 2015

Nova bridal kolekcija je ultra romantična i fokusirana na tradicionalne bridal materijale... Pogledajte šta nam je ova velika dizajnerka pripremila za narednu jesen.

Foto & Video Foto & Video
Puder Plava Simfonija

Vreme je da se bela boja malo odmori. Ove nežne pastelne puderaste nijanse plave oduzimaju dah svojom nežnošću i senzualnošću!

Foto & Video Foto & Video
Elie Saab Proleće 2015.

Elie Saab je kralj crvenog tepiha i glamuroznih haljina. Zato smo pomno ispratili njegovu kolekciju za naredno proleće koju je predstavio pre par dana u Parizu.

Dragoceni Detalji

Ok, možda su ove haljine na prvi pogled malo prejake za "realni život", ali samo pogledajte sve sjajne detalje koje Yudashkin koristi u svojoj novoj kolekciji i zabeležite ih u svoj šoping notes!

Romantična Čipka

Romantična Čipka

Sva inspiracija koja vam treba za izbor venčanice, nalazi se na pariskoj nedelji mode! Pastelne nijanse tila, lepršavi slojevi i bela krupna čipka obeležja su sjajne Valentino kolekcije za naredno proleće!

Dramatična Tekstura

Slavni pariski dizajner Gianbattista Valli prikazao je juče kolekciju u kojoj teksture i obrada tkanine pričaju veoma upečatljivu, ženstvenu priču! Pogledajte ove modele i zaboravite na tradicionalnu venčanicu!

Foto & Video Foto & Video
Alessandra Rich ss15

Kako se pariska nedelja mode bliži kraju, selektujemo za vas fenomenalne stylish komade sa piste i predlažemo vam chic modele za vaš sekundarni svadbeni outfit.

123456789101112