Organizacija

Sanjali ste od detinjstva o tom savršenom danu, ali sada je vreme da otkrijete kako te snove pretočiti u stvarnost- dobrom organizacijom! 

Organizuj proslavu u svom stilu

Uz minimalni napor, specijalnim elementima koje vam preporučujemo dajte finalni pečat svojoj proslav...

BELGRADE WEDDING SHOW 8

BELGRADE WEDDING SHOW 8

Organizujte vaše fantastično venčanje!

20 Pitanja za prostor iz snova

20 Pitanja za prostor iz snova

Izbor prostora je definitivno jedna od ključnih stavki u organizaciji venčanja...

Beauty Beauty
Kako odabrati pesmu za prvi svadbeni ples

Toliko je stvari na koje treba da mislite prilikom pripreme venčanja da ćete se u jednom trenutku sigurno osetiti iscrpljeno i zapitati zašto uopšte sebi to radite. Međutim, biranje pesme za prvi svadbeni ples je definitivno među najslađim "mukama" u vezi sa planiranjem venčanja. Vi i vaš izabranik uživaćete i lepo se zabaviti dok budete skrolovali kroz listu vaših omiljenih pesama.

Pet saveta do idealne liste zvanica

Pet saveta do idealne liste zvanica

Pravljenje liste zvanica je jedan od prvih koraka kada započinjete pripreme za venčanje, jer, između ostalog, morate uklopiti broj zvanica u svoj budžet.

Nasmejane, lepe šarmantne... Obezbedite hostese!

Nasmejane, lepe šarmantne... Obezbedite hostese!

Postoji jedan veoma bitan momenat koji mnogi budući mladenci, opijeni ljubavlju (ili brojkama) - zaborave! To su hostese.

Rezervisanje smeštaja za romantični medeni mesec

Rezervisanje smeštaja za romantični medeni mesec

Nakon više meseci planiranja svog venčanja, zaslužili ste malo odmora. Za vas imamo nekoliko praktičnih saveta koji će vam biti od koristi.

Beauty Beauty
5 stvari koje vam niko neće reći u vezi odabira boja na venčanju

Veoma je lako da se upletemo u detalje – ovde ćemo vam predstaviti na šta zaista treba da obratite pažnju organizujući venčanje.

Medeni mesec i šta za njega obuci

Kao što svi parovi nisu isti, tako nisu ni njihova putovanja za medeni mesec. Svaka destinacija može imati drugačiji cilj: da se opustite, upoznate nove kulture, doživite avanturu...

Beauty Beauty
Kratki saveti za poljubac na venčanju

Neki kažu da je najbolji i najlepši momenat kada mladoženja ugleda svoju mladu prvi put u venčanici.Drugi smatraju da je to onaj momenat kada otac „poklanja“ svoju devojčicu. Istina je zapravo da ne postoji lepši deo vencanja od sledećeg.Bilo da se radi o venčanju na plaži ili na nekom tradicionalnom mestu,od prvog koraka ka oltaru do konačnog osmeha kada izgovarate sudbonosno da, sve je zabeleženo u slikama, ali nijedna nije tako lepakao slika prvog poljupca upravo venčanih.Prvi poljubac potvruje da ste bračni par i veoma je bitno da njegova fotografi ja bude savršena.Evo nekoliko sugestija kako da dobijete savršenu sliku tog trenutka:1. kada matičar kaže „možete poljubiti mladu“, ne gledajte nikoga osim mladoženje.2. osmehnite se pre nego što aparat okine i gledajte pravo u maldoženju.3. dajte fotografu malo vremena (u proseku četri sekunde)4. osmeh!Naravno, pokušajte da prvi poljubac ne bude previše „vlažan“… baka ne mora baš sve da vidi!

123456