Mesta za venčanje

Ovo nije bajka, ovo je prostor za venčanja restorana Franš

08.03.2018.

Restoran Franš je oduvek bio mesto okupljanja i lepog provoda, svih generacija, mesto koje ugađa senzibilitetu i ukusu gostiju koji nisu tu samo zbog izvrsne usluge i hrane, već zbog obilja čitavog ambijenta u kome uživaju sva čula.

Program restorana Franš zamišljen je tako da bude iskrena podrška svemu što dan venčanja treba da učini izuzetnim, nezaboravnim i večnim.  U restoranu Franš su svesni značaja proslave venčanja, zato, kada se odlučite za ovaj restoran budite sigurni da sve obaveze oko i najmanjeg detalja preuzimaju na sebe, a mladencima ostaje da se raduju i slave novi zajednički početak u elegantnom i raskošnom ambijentu uživajući u lepoti samog događaja.

U restoranu Franš proslave venčanja sa živom muzikom se organizuju isključivo nedeljom, kada je restoran zatvoren za druge goste i u potpunosti na raspolaganju mladencima i njihovim gostima. 

U zimskom periodu, zatvorena sala restorana raspolaže sa 175 sedećih mesta, čiji broj se smanjuje u zavisnosti od želje gostiju za izgledom i postavkom švedskog stola, podijuma za igru, muziku i slično. A svih ostalih meseci venčanje se može održati u bašti restorana koja raspolaže sa maksimalno 350 mesta, od kojih je 260 mesta pokriveno staklenom konstrukcijom, a 65 mesta se može pokriti pergolom po potrebi.                                                          

U samoj bašti su posebne dve terasice gde se mogu postaviti dečiji stolovi, kako za posluženje, tako i za igru uz animatora.          

U letnjem šanku na travnjaku bašte gosti se mogu poslužiti koktelom po želji, a oko samog šanka nalaze se barske stolice, odakle se može uživati u pogledu na celu baštu restorana.                                                                                    

U okviru restorana postoji i posebna, klimatizovana sala za mladence, gde se mogu odmoriti,odložiti poklone i pripremiti garderobu i ostale detalje. Dekoracija, muzički bend i fotograf su u izboru i organizaciji mladenaca.    

Baštu restorana tokom godine krasi preko 120 vrsti različitih zimzelenih i listopadnih biljaka, dok se broj biljaka u letnjem periodu još poveća za sezonsko cveće. Najveću hladovinu nad baštom restorana prave četiri lipe, stare preko pedeset godina.Dužinom najveće terase u bašti prostire se fontana, čiji slapovi se probijaju kroz guste puzavice i drugo rastinje. Svežinu tokom letnjeg perioda najviše stvara upravo ova fontana, ali su na raspolaganju i veliki ventilatorski topovi koji rasipaju vodu u kapljicama i dodatno rashlađuju prostor.            

Gosti za početak posluženja mogu uživati u različitim ukusima velike selekcije pršuta, šunki, kobasica i salami, desetini različitih vrsta sireva – uključujući italijanske, španske i francuske proizvođače, preko dvadeset vrsta predjela i u još većem izboru salata. Tu je i raznovrstan izbor glavnih jela, pečenja, morskih specijaliteta kao i petnaestak ukusa sa roštilja na ćumur, koji je smešten u bašti restorana.                                                                                            

Usluga profesionalnog osoblja sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem engleskog jezika je diskretna. Posluženje je u vidu švedskog stola koji se dopunjuje svih sedam sati proslave. Na svakih 10 gostiju poslužuje jedan konobar, tako da gosti koji žele mogu biti posluženi za svojim stolom.

Mladenci se mogu odlučiti između nekoliko svečanih menija, koje će dodatno prilagoditi njihovim  željama.

Kuhinja restorana Franš zasniva se na svežini i vrhunskom kvalitetu namirnica, koje su birane sa najvećom pažnjom. U procesu obrade restoran koristi isključivo proverene biološke proizvode, odličnog kvaliteta i porekla. Sva jela su pripremana u trenutku porudžbine, bez upotrebe konzervansa, prerađivanih namirnica, hemikalija ili aditiva. Namirnice koje se termički ne obrađuju, analiziraju svakog dana u sopstvenoj laboratoriji, dok se sve ostale namirnice analiziraju tri puta nedeljno.                                      

Morska ponuda stiže sveža sa Jadranskog, Egejskog i Sredozemnog mora i Atlantika, sa deklaracijom tačnog datuma ulova, načinom čuvanja i rokom trajanja.                                                                                    

Prepoznatljiva je posebna aroma Franšovih jela sa roštilja. Meso se priprema u posebnim komorama u restoranu, koje se potom peče na ćumuru – stvarajući prepoznatljivi gastronomski ukus restorana Franš.                                    

Hleb, lepinje i različita peciva se svakodnevno peku u restoranskoj pekari, bez aditiva, kvasca ili konzervansa za tu priliku.            

Kolači su takođe domaće proizvodnje, bez hemijskih boja i dodataka, specijalno pravljeni taj dan. Poslastičarnica restorana koristi sezonsko voće, ili voće koje je zaleđeno u samom restoranu. U trenutku iznošenja svadbene torte, na švedski sto se postavlja izbor od 20 vrsta restoranskih kolača i izbor sladoleda, a na svaki sto se iznosi tanjir raznovrsnog voća. Po želji mladenaca, svadbena torta može biti napravljena u restoranu.                                                          

Vinski podrum restorana Franš bogat je sa preko 650 vrsta vina iz različitih regija sveta, i savršeno dopunjuje bogatstvo ukusa njihove kuhinje. Karta pića za proslave venčanja podrazumeva izbor stranog i domaćeg asortimana, sa širokom selekcijom rakija, vina i žestokih alkoholnih pića. Sva bezalkoholna pića kao i voda je u staklenoj ambalaži, dok su piva pored flaširanih i točena.      

Neka vaše venčanje bude iskustvo o kome će se godinama govoriti kao o savršenim i nezaboravnim trenucima vaših najdražih gostiju!

Za sve dodatne informacije, možete ih kontaktirati putem mejla: pr@frans.rs

Mesta za venčanje

  • Moderni hedonizam

    24.07.2018.

    Moderni hedonizam

  • Razigrani glamur

    17.07.2018.

    Razigrani glamur

  • Šarm luksuza

    17.07.2018.

    Šarm luksuza

  • Prefinjena romantika

    17.07.2018.

    Prefinjena romantika

  • Moderno, urbano, luksuzno.. Top Of The Hub

    06.07.2018.

    Moderno, urbano, luksuzno.. Top Of The Hub

  • Ovo nije bajka, ovo je prostor za venčanja restorana Franš

    08.03.2018.

    Ovo nije bajka, ovo je prostor za venčanja restorana Franš

  • Praznik u Rimu dizajnerke nakita Sabine Geti

    25.04.2017.

    Praznik u Rimu dizajnerke nakita Sabine Geti

  • Resort san Sofije Vergare

    24.04.2017.

    Resort san Sofije Vergare

  • Rustično venčanje u prirodi Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa

    22.04.2017.

    Rustično venčanje u prirodi Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa

  • Nezaboravno boho venčanje Popi Delvinj u Maroku

    21.04.2017.

    Nezaboravno boho venčanje Popi Delvinj u Maroku

  • Raskošno venčanje Ketrin Zite Džons i Majkl Daglasa u hotelu Plaza

    17.04.2017.

    Raskošno venčanje Ketrin Zite Džons i Majkl Daglasa u hotelu Plaza

  • Venčanje u fancy hotelu

    04.04.2017.

    Venčanje u fancy hotelu

  • Destinacijsko venčanje

    03.04.2017.

    Destinacijsko venčanje

  • Gradsko venčanje

    03.04.2017.

    Gradsko venčanje

  • Venčanje u event centru

    03.04.2017.

    Venčanje u event centru

  • Venčanje na otvorenom

    03.04.2017.

    Venčanje na otvorenom

  • Bajkovito venčanje u Švarcvaldu

    09.03.2017.

    Bajkovito venčanje u Švarcvaldu

  • Moderno i personalizovano venčanje

    14.01.2017.

    Moderno i personalizovano venčanje

  • Zimska glamurozna žurka

    23.12.2016.

    Zimska glamurozna žurka

  • Oaza na otvorenom

    14.12.2016.

    Oaza na otvorenom