Inspiracija

Veoma Autentično Venčanje

Predstavljamo vam nesvakidašnje tematsko venčanje koje se odigralo nedavno u Texasu! Kao veliki fanovi Batmana, mladenci su se odlučili da celokupno svoje venčanje pretvore u minijaturni Gotham City!

Volimo Šljokice!

Sa njima postižete instant glamur efekat, otmene su, pomalo su retro, simbol za svečanost, a da i ne govorimo o tome koliko dobro izgledaju na fotografijama!

Sve Boje Šumskog Voća

Od karmin crvene do plišane bordo, ove nijanse su odličan izbor za ušuškano jesenje ili zimsko venčanje!

Moćna Crna!

Moćna Crna!

U susret noći veštica, razmatramo opcije upotrebe crne boje na venčanju... Rezultat je glamurozan, otmen, autentičan, zavodljiv...

Nežna Lavanda

Nežna Lavanda

Obožavamo lavandu! Ako uzmete ovu biljku kao polazište za temu vašeg venčanja, osvrnite se na francusku seosku idilu, pastelne nijanse ljubičaste i naravno, iskoristite do maksimuma njen božanstveni umirujući miris!

Pravo Šumsko Venčanje

Predstavljamo vam jedno pravo venčanje koje se dogodilo u Colchesteru, u Connecticutu prošle godine, na plantaži božićnih jelki mladoženjine porodice. Okruženi zimzelenim drvećem, mladenci su rekli DA u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Metalik Mania

Ovaj stil izgleda nema nameru da u skorije vreme izađe iz mode! Ubacivanje metalik detalja u temu vašeg venčanja je fenomenalan način da celu priču učinite razigranijom, svečanijom i svakako glamuroznijom!

VATROMET!

VATROMET!

Od ručnih prskalica do raskošnog vatrometa na nebu- ovo je efekat koji će svako venčanje sigurno učiniti nezaboravnim i radosnim! 

Zum na Čipku

Zum na Čipku

Čipka je jedan od najčešćih i najomiljenijih materijala u svetu venčanica, što nije ni čudo jer je veoma delikatna, nežna, ženstvena, senzualna, seksi, ali i romantična... Prošetajte kroz našu "čipkanu" galeriju i inspirišite se!

123456789