Desertni Sto

Desertni sto poslednjih godina postaje sve važniji vizuelni element na venčanju. Inspirišite se našim predlozima, kako bi vaši svadbeni deserti bili najukusnija mala umetnička dela!

Beauty Beauty
Originalni ukrasi za tortu

Ukras koji ćete staviti na vrh vaše torte može poslužiti kao još jedan zanimljiv način da iskažete individualnost i autentičnost vaše ljubavi.

Fantastične zlatne torte

Fantastične zlatne torte

Ako volite glamurozni izgled, onda će vas oduševiti zlatne torte koje smo za vas izabrali.

Vodene boje na torti kao najnoviji trend

Vodene boje na torti kao najnoviji trend

Torte obojene vodenim bojama postale su najnoviji trend u svetu venčanja, i nije čudno ni zašto.

Beauty Beauty
Nectar & stone najuspešnija instagram poslastičarnica

Prema priznanju osnivačice jedne od najuspešnijih instagram poslastičarnica Nectar and Stone, sve se vrti oko kreativnosti, dizajna deserta, fotografije, kao i umetnosti uopšte.

Beauty Beauty
Isprobajte najslađi bridal trend

Desertni sto na venčanju je novi trend za koji se odlucuje sve više mladenaca...

Stilizujte svoj desertni sto

Brižljivo ukrašen sto sa desertima element je dekora kojem se gosti najviše dive i o kojem definitivno najviše pričaju...

Svedeni deserti

Svedeni deserti

Torta ili desertni sto treba da se dizajnom uklope u temu venčanja i dekor. Pri ovom kombinovanju pridržavajte se osnovnog pravila - crno i belo uz još samo jednu boju, a isto tako, ako u vašem dekoru dominira jedan ton, potrudite se da nemate previše nijansi koje odskaču od njega.Još jedan savet: teksture neka se nadopunjuju sa bojama, te tako, ukoliko na torti imate više boja, neka tekstura bude jednostavna, ali ipak ne preporučujemo preterivanje s bojom, jer ce vam to dozvoliti da se poigrate sa slojevima i ukrasima na svojoj torti.

Mnogo slatko!

Desertni sto odnedavno unosi neverovatno kreativne ideje na venčanje. Nekada je pažnja bila na torti kao jednom od glavnih momenata, ali sto ukrašen kolačima u poslednje vreme postaje važniji od same torte. Donosi nam pravu eksploziju ukusa, ali i neverovatnu raskoš dizajna. Pažljivo birajte vrstu i boju kolača, slobodno preterajte u njihovom broju i budite sigurni da ćete svim zvanicama zasladiti dan!GOSTI SU NA PRVOM MESTURazmislite…

Meni za pamćenje

Tradicionalno je izbor hrane za venčanje važno pitanje. Posavetovali smo se sa kuvarima dva poznata prostora u kojima se organizuju venčanja kako bi trebalo da izgleda jelovnik za dva različita tipa proslave.Na dan venčanja proslavljanje obično počinje veoma rano, još u mladinoj i mladoženjinoj kući. Da se vašim zvanicama ne bi zavrtelo u glavi od silnog šampanjca, neophodno je da pripremite neke lagane zalogaje kao posluženje.…

Art Deco Torta

Ako se odlučite za specifičnu temu koja će ispratiti sve aspekte vašeg venčanja, ne zaboravite da tu temu primenite i na tortu! Ukoliko ste odabrali retro venčanicu, jazzy muziku i rese za dekoraciju prostora, onda će ova "Art Deco" torta biti savršen izbor za vas!

123