Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Plave Oči

Od neboplavog ajlajnera inspirisanog geometrijom, do intenzivne plave senke nanešene u mačkastom obliku- pred vama je veseli beauty trend koji će učiniti vaš svadbeni look vedrijim i savremenijim!

Beauty Beauty
Najbolje od Poznatih iz 2014

Pogledajte deset najlepših beauty stilova koje su poznate ličnosti prošetale holivudskim crvenim tepihom u 2014. godini

Beauty Beauty
Zlatni Manikir

Možda ćete želeti da zlatna zasija samo u uglovima vaših noktiju, a možda se i odlučite za intenzivno zlatnu varijantu- u svakom slučaju zlatni manikir je sjajan beauty detalj za chic moderne mlade!

Beauty Beauty
Neprolazna Pletenica

Ultimativni simbol prirodne ženske lepote, pletenica je oduvek bila jedan od favorita kada je reč o svadbenim frizurama za mladu!

DIY Cat Eye!

Gotovo svaka mlada izgleda ženstvenije i senzualnije uz malu "mačkastu" pomoć ajlajnera. Ovo je jedan od najpopularnijih make-up stilova, a u ovom članku saznajte i kako da ga postignete!

Cveće u Kosi

Možda vam ova ideja u startu zvuči malo kao kliše, ali ako na pravi način odaberete cvetove i adekvatno ih rasporedite u vašoj "cvetnoj kruni", izgledaćete izuzetno ženstveno i romantično!

Beauty Beauty
Top Frizure za Jesenje Venčanje

Od ležernih talasa do precizno prepletenog repa- ovo su neke od frizura sa catwalk-a za jesen koje možete primeniti za svoj svadbeni look!

Ruže u Kosi

Ruže u Kosi

Nova kolekcija brenda Dolce & Gabbana inspirisana je španskom koridom. Za beauty segment ovo je značilo božanstveno cveće u kosi i seksi tamnocrveni karmin!

Beauty Beauty
Savršeno Prirodna

Sasvim je očekivano da mlada nosi besprekornu, upadljivu šminku- i to je tako dosadno! Zato vam predlažemo da probate nešto malo drugačije...

Šarmantni rep

Šarmantni rep

Sve varijacije na temu konjskog repa su veliki trend ove sezone! Zato vam predlažemo da razmotrite ovu frizuru, ma koje dužine da vam je kosa.

123456