Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Beauty Beauty
Odbrojavanje je počelo

Da biste bile u top formi od glave do pete za svoj Savršeni dan, ubeležite na vreme u kalendar ove stavke.

Beauty Beauty
Najlepše ideje za kratku kosu

Imate kratku kosu i uskoro ćete se venčati? Kakvu frizuru da odaberete? Elegantna, moderna, romantična...ovo su naši predlozi!

Beauty Beauty
Tri looka, tri inspiracije!

Prirodno, u stilu dive ili inspirisano Gatsby-em: saznajte kako da postignete tri najpopularnija beauty izgleda!

Beauty Beauty
Negovana Koža i Kosa iz Snova

Nekoliko nedelja pred venčanje, krajnje je vreme da se pobrinete za izgled svoje kože ukoliko ne želite da se stres i umor ogledaju na vašem licu. Takođe, ne zaboravite na kosu i nokte! Ovo su naši saveti:

U Sigurnim Rukama do Savršene Frizure

Izgled mlade nije potpun bez moderne i besprekorno nameštene frizure. Frizerski ekspert i majstor za punđe Valentina Prostran iz salona Rusija preporučuje frizerske trendove koji će obeležiti godinu pred nama

Beauty Beauty
Pripremite Celo Telo za Veliki Dan

Tretmani lica i kose, dijeta i dodatni fitnes treninzi su sigurno već na vašoj listi, ali obratite pažnju i na negu ovih „zapostavljenih“ delova tela.

Beauty Beauty
Haute Couture Trendovi

Nakon osvrta na najinspirativnije kolekcije sa tek završene Haute Couture nedelje mode u Parizu, zumiramo beauty detalje vredne pažnje.

Beauty Beauty
Trik za Efekat Veštačkih Trepavica

Veštačke trepavice nisu za svakoga. Ako želite da izbegnete ovaj dodatak, ali i da postignete efekat gustih dugih trepavica, ovo je tekst za vas!

Beauty Beauty
Niska punđa

U novom broju magazina Reci Da zumirali smo za vas najinteresantnije beauty trendove sa modnih pista. Jedan od njih svakako je i nisko vezana punđa koju vam predstavljamo danas!

Beauty Beauty
Make Up Tutorial

Celebrity šminkerka Zoe Taylor u ovom sjajnom videu uči nas kako da postignemo besprekoran glamurozni look koji podrazumeva lep svetlucavi ten, pravilno istaknute konture, moderne smoky oči i veselu boju usana.

123456