Beauty

Najnoviji trendovi kada je reč o šminki i frizuri, korisni saveti u vezi sa negom i lepotom, nepresušni izvor inspiracije za buduće mlade!

Ekskluzivna nega mlade

Znamo da na dan svog venčanja želite da istaknete svu svoju ženstvenost, senzualnost i lepotu, a ovaj tretman obećava sve to!

Ioanna kraljevski tretmani za mladu

Približava se svečani dan u kojem ćete oživeti vašu ličnu bajku. Pre nego što kažete DA izabraniku svog srca, izgovorite i sebi DA tako što ćete se častiti kraljevskim ugođajem u specijalnoj bolnici IOANNA.

Završni potez četkicom

Transformišite se u mladu sa stilom uz beauty trendove prikazane na modnim pistama za 2018...

TOP 10: Beauty trendovi u 2017.

Inovacije sa modnih pista brzo se prenose u svet venčanja, a mi smo za vas izdvojili top 10 beauty trendova iz 2017. godine kako biste tog važnog dana izgledale maksimalno trendi...

Nešto plavo, ili...

Tradicija da na venčanju imate nešto staro, ponešto novo, nešto pozajmljeno i ponešto plavo… ili crno!

Zogan masaža – preventiva protiv bora i podočnjaka!

Buduće mlade da li ste čule za Zogan masažu lica? Kažu da ova masaža može da pomogne da izgledate mlađe i nekoliko godina.

Riblja Kost

Riblja Kost

Postoji puno varijacija na temu riblja kost frizure, ali jedno je sigurno- uvek izgleda otmeno, romantično i raskošno! Ovo je frizura koju definitivno treba da uzmete u obzir kao opciju za svoje venčanje!

Beauty Beauty
5 tretmana lepote koje morate da dogovorite mesec dana pre vašeg venčanja

Nedelje pre vašeg venčanja mogu biti okupirane planovima o rasporedu sedenja, kasnim odgovorima na pozive i usmerenom pažnjom na detalje, ali verovatno najvažniji zadaci sa Vaše liste koje morate obaviti su oni vezani baš za vas

Dužina kose

Dužina kose

Kada je u pitanju stajling kose za venčanje, omiljeni trend i dalje je duga kosa, koja je zapravo postala svojevrsna konstanta u bridal modi.

Sjaj na usnama & mačkaste oči

Sjaj na usnama & mačkaste oči

Giorgio Armani, Rag & Bone, Nicole Miller i Narcisso Rodriguez na pistama su prikazali kako se eksperimentiše sa ajlajnerom...

123456