Aksesoar

Veo, ukras za kosu, torbica, cipele, nakit, šešir... sve što je jednoj devojci potrebno da bi na dan venčanja izgledala besprekorno.

Beauty Beauty
Crvene Cipelice

Postoji jedan mit u svetu venčanja koji glasi da mlada treba da nosi bele cipele na svom venčanju. Mi smo ovde da taj mit razbijemo i ukažemo na to koliko crvena boja cipela, kao savršen kontrast, upotpunjuje snežno belu venčanicu!

Beauty Beauty
Rumeno Roze

Učinite vaš svadbeni look nežnijim, romantičnijim i delikatnijim uz ženstveni puder-roze aksesoar!

Nakit sa Catwalka

Uvek možete da se odlučite za klasičan, tradicionalni nakit za svoj svadbeni dan, ali mi vam predlažemo da ipak probate nešto osvežavajuće, neočekivano i trendi- pravo sa catwalka!

Beauty Beauty
Kako odabrati udobne cipele

Stručnjaci uvek savetuju da visoke potpetice kupujete ne samo na osnovu izgleda već i udobnosti. Ovo pravilo je posebno zlatno i važno prilikom izbora svadbenih cipela.

Beauty Beauty
Bele Cipele

Ako vam se čini da su bele cipele svadbeni kič ili da su već postale kliše, razmislite još jednom!

Beauty Beauty
Top Catwalk Cipele

Za mlade koje na svom venčanju žele da budu stylish, moderne i autentične izdvajamo fenomenalne cipele sa piste iz kolekcija top svetskih dizajnera za jesen/zimu 2014/15. Gledajte i uživajte!

Beauty Beauty
Čipkani Detalji

Čipka je oduvek bila ultimativni materijal za mladin outfit! Ova tendencija nema nameru da se u skorije vreme promeni, što nije iznenađujuće budući da pruža neprikosnoveni efekat romantićnosti i ženstvenosti!

Beauty Beauty
Ukrasi za Glavu

Ovo je ultimativni komad za postizanje efekta senzualnosti i romantičnog look-a! Nemojte zazirati od ukrasa za glavu- možda nisu uobičajeni u svakodnevnoj upotrebi, ali ni dan venčanja svakako nije uobičajena prilika!

Beauty Beauty
Bidermajer iz Snova!

Bidermajer je zaista element koji zaokružuje mladin izgled i unosi malo "drame" u celokupni utisak. Zato pažljivo odaberite ovaj detalj, drage dame!

Beauty Beauty
Jenny Packham Nežni Detalji

Mlade koje tragaju za prefinjenim i romantičnim detaljima za svoj svadbeni izgled pronaći će sjajne komade za sebe u novoj kolekciji čuvene kreatorke.

123456